NO T’HO EMPASSIS – Octubre 2024

➡️  Uneix-te a la campanya NO T’HO EMPASSIS i ajuda a canviar la percepció sobre la salut mental!🌟

Vols ajudar a trencar els prejudicis sobre la salut mental d’una manera divertida i diferent?

Aquest octubre, llancem la tercera edició de la campanya NO T’HO EMPASSIS, que estarà visible tot el mes d’octubre als equipaments de restauració que s’hi sumin, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental.

💡 Què hi guanyes?

  • Participar en una iniciativa que desmunta estigmes i genera consciència entre la teva clientela.
  • Rebràs material exclusiu per col·locar a les taules del teu establiment: 6 missatges potents que faran reflexionar els teus clients, i a més, identificarem el teu local amb un vinil especial.
  • A través d’un codi QR, els teus clients podran participar en el sorteig d’un àpat per a dues persones i accedir a activitats relacionades amb la salut mental!

Per què participar?
La salut mental ens afecta a totes les persones, i juntes podem crear espais on parlar-ne sigui natural. El teu establiment pot ser un d’aquests espais! 🧠💬

És molt fàcil!
Contacta amb nosaltres a partir d’avui mateix i et donarem tot el necessari per formar part d’aquesta campanya i, així, contribuir a desestigmatitzar la salut mental. (No hi cap cost econòmic per l’establiment ni pels clients/es).

👉 Contacte: Judith Espinosa  info@gremihostaleriavallesoriental.com  –  Tel: 659779413

No t’ho pensis més, mira el document adjunt per resoldre dubtes, i suma’t ara a la campanya NO T’HO EMPASSIS i ajuda’ns a fer la diferència!

Aquesta acció és una iniciativa de la Taula de Salut Mental i Addiccions de Granollers i Comarca i de la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions. És possible gràcies al suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental, l’Ajuntament de Granollers i el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental.

➡️ La Salut Mental és cosa de totes. 1 de cada 4 persones tindrà un problema de salut mental al llarg de la seva vida. ⬅️

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir arriba