Avantatges per els agremiats:

MUTUA GENERAL DEL FRED

SIGNAT CONVENI DE COL.LABORACIÓ DEL GREMI D’HOSTALERIA DEL VALLÈS ORIENTAL AMB MUTUA GENERAL DEL FRED

MIDES

Recentment s’ha signat un CONVENI amb MIDES, empresa dedicada a:

  • CONTROL DE PLAGUES
  • PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS
  • APPCC

WAITERS

El recent acord del GREMI D’HOSTALERIA DEL VALLÈS ORIENTAL amb WAITERS, empresa de serveis professionals per a la restauració, permetrà als agremiats beneficiar-se d’importants descomptes en la contractació de personal eventual (per hores o per torns). Es tracta de personal altament qualificat i amb experiència en el sector que permetrà fer front a càrregues puntuals de feina o cobrir baixes del personal.

Fruits Sagarra

Avantatges per l’agremiat en els productes de Fruits Sagarra.

Més informació a http://www.fruitsagarra.com

Zona exclusiva per els agremiats:

SEGURLINK

El GREMI D’HOSTALERIA DEL VALLÈS ORIENTAL ha signat un conveni de col.laboració amb CORREDURÍA D’ASSEGURANCES SEGURLINK SLU pel qual tots els seus associats gaudiran d’un assessorament professional , un estudi personalitzat de les seves assegurances i un estalvi en el cost final.

REPSOL GAS

El conveni vigent amb REPSOL GAS permet als agremiats beneficiar-se d’importants avantatges en preu i servei.

ESTABANELL

S’ha signat un acord entre ESTABANELL MERCATOR i el GREMI D’HOSTALERIA DEL VALLÈS ORIENTAL que permetrà, als agremiats, una reducció del cost de la factura elèctrica en tres passos, sese gestions ni despeses.

CrackSportsClub
 
Els agremiats entrenen amb nosaltres al CrackSportsClub!!!
Us esperem a tots els associats del gremi d’hostaleria del Vallès Oriental per fer-vos socis amb les millors condicions, des de 42€ al mes. I recorda portar la targeta que trobaràs en aquesta pàgina.
Truca’ns al 93.879.69.15 
Ir arriba